середу, 27 травня 2009 р.

Спільний польсько-український проект для людей з особливими потребами

Запрошуємо Вас взяти участь у робочій зустрічі, яка відбудеться 8-9 червня 2009 року у м. Біла Церква, в приміщенні Дитячого оздоровчого центру „Шанс” (вул. Східна, 34).

Робоча зустріч відбуватиметься в рамках Програми „Зміни в Регіоні” РІТА (польсько-український проект „МЕРЕЖА ЛІДЕРІВ – шанс на реалізацію рівних прав неповносправних осіб в Україні”).

Метою даного проекту є створення мережі українських організацій, які діють на користь неповносправних дітей і молоді.

За проектом передбачено проведення спільних заходів задля покращення ситуації неповносправних осіб на Україні, збільшення впливу громадських організацій, ефективного лобіювання на користь зміни законів та впровадження європейських стандартів реабілітації в Україні. Проект розрахований на 2 роки з навчанням українських спеціалістів за Системою Керованого навчання в Польщі.

План робочої зустрічі:

1. Презентація проекту „МЕРЕЖА ЛІДЕРІВ – шанс на реалізацію рівних прав неповносправних осіб на Україні” – Марія Круль, директор Товариства Допомоги Неповносправним Дітям „Крок за Кроком”, м. Замость, Польща.

2. Дискусія з метою детального планування заходів, які ми хочемо спільно реалізувати в рамках проекту.

3. Обговорення принципів нашої співпраці (зі всіма організаціями).

4. Визначення обов’язків кожного із партнерів.

5. Детальне обговорення бюджету.

6. Підписання організаціями-учасниками проекту угоди про співпрацю – тимчасової декларації співпраці.

Просимо терміново (до 25 травня 2009 р.) надіслати Ваше рішення щодо участі у проекті. Кошти за проїзд до Білої Церкві і у зворотному напрямку не компенсуються. Проживання та харчування забезпечують організатори.

З повагою,

Голова Білоцерківського міського Товариства дітей-інвалідів

та їх батьків „Аюрведа” В.Крижанівський

Немає коментарів:

Дописати коментар